Ontdek de doeltreffende bescherming van
Pro Bio Products op onze school.

Pro Bio Products - het logo van scholengemeenschap De Speling

Naar aanleiding van de Covid-pandemie moest er snel ingespeeld worden op het reinigen en desinfecteren van de schoolruimtes. Ook naar desinfectie van de handen moesten er middelen voorzien worden. Na onderzoek kwamen we bij de firma Pro Bio Products uit Budel terecht.

Na een gesprek met het sales team zijn overtuigd geworden van de effectieve en veilige werking van hun Synbio Shield gamma.

Pro Bio Products is een gamma dat een zuiverende en beschermende werking garandeert en dit zowel naar omgeving als naar de persoon.
Ik heb het product gamma in de scholen geïmplementeerd nu sinds een 18-tal maanden. Dit zowel voor handgel, algemene reiniging als verneveling.
Mijn persoonlijke ervaring en uit de ervaringen van de collega’s leerkrachten en het onderhoudsteam komen duidelijke positieve ervaringen naar boven.
De meeste bevindingen zijn:

  • Geen vervelend geurende producten die een negatieve impact op de ademhaling hebben
  • Geen beschadigde handen door te agressieve producten
  • Doeltreffende reiniging
Adeler Marco, Preventieadviseur
Scholengemeenschap De Speling, Genk
Lees verder
De positieve reacties die kwamen vanuit het gehele team zet ons aan om met Pro Bio Products verder te werken om zo de jongeren en de collega's op een gezonde manier te beschermen en dit zowel in een werk- als schoolomgeving als in de thuisomgeving.