Veelgestelde vragen over Pro Bio Products

Wie is Pro Bio Products?

Pro Bio Products is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van natuurlijke schoonmaakmiddelen, luchtreiniging en huidverzorgingsproducten. We bieden een breed assortiment aan producten die op milieuvriendelijke wijze zijn geproduceerd en veilig zijn voor zowel de gezondheid van mens, dier én milieu.

Waarom kiezen voor onze producten?

Onze innovatieve reinigingsformules zorgen voor een duurzame hygiëne met slechts enkele druppels van ons poetsproduct in je emmer. Je zult versteld staan van hoe lang één fles van 1L je voorziet van een onberispelijke netheid. 

Als de micro-organismen in de producten na gebruik opnieuw in het milieu worden vrijgegeven, dragen ze actief bij aan de zuivering van water en het handhaven van een natuurlijk evenwicht van microben. Dit betekent dat onze producten niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook bijdragen aan een gezonder milieu! 

Wat zijn natuurlijke schoonmaakmiddelen?

Natuurlijke schoonmaakmiddelen zijn reinigingsproducten die zijn samengesteld uit natuurlijke en biologisch afbreekbare ingrediënten. Deze producten bevatten geen schadelijke chemicaliën, synthetische geurstoffen of kleurstoffen. Ze zijn gemaakt van hernieuwbare en duurzame bronnen en zijn ontworpen om effectief te reinigen zonder de gezondheid of het milieu negatief te beïnvloeden.

Welke voordelen bieden de Pro Bio Products?

De natuurlijke schoonmaakmiddelen van Pro Bio Products bieden verschillende voordelen. Ten eerste zijn ze veilig voor gebruik in huis en stellen ze u in staat om uw omgeving schoon te maken zonder blootstelling aan schadelijke chemicaliën. Ze zijn ook biologisch afbreekbaar, wat betekent dat ze geen schade toebrengen aan het milieu wanneer ze worden weggespoeld. Bovendien zijn onze producten vaak hypoallergeen en geschikt voor mensen met allergieën of een gevoelige huid. Daarnaast zijn ze ook nog eens onschadelijk voor uw huisdieren.

Welke soorten schoonmaakmiddelen biedt Pro Bio Products aan?

Pro Bio Products biedt een breed scala aan natuurlijke schoonmaakmiddelen voor verschillende toepassingen. Ons assortiment omvat alles, van allesreinigers en vloerreinigers tot keuken- en badkamerreinigers. We hebben ook specifieke producten, zoals luchtreinigers, huidreiniging en wasmiddelen voor kleding. Onze producten zijn ontworpen om dezelfde reinigingskracht te bieden als traditionele schoonmaakmiddelen, maar dan op een milieuvriendelijke manier.

Zijn de Pro Bio Products getest op dieren?

Nee, bij Pro Bio Products zijn we sterk tegen dierproeven. Onze schoonmaakmiddelen zijn niet getest op dieren en we gebruiken geen ingrediënten die op dieren zijn getest. We hechten veel waarde aan ethische praktijken en zetten ons in voor het welzijn van dieren.

Zijn de verpakkingen van Pro Bio Products milieuvriendelijk?

Ja, bij Pro Bio Products streven we naar duurzaamheid in alle aspecten van ons bedrijf, inclusief de verpakkingen van onze producten. We gebruiken zoveel mogelijk gerecyclede materialen en streven naar minimalisme in onze verpakkingen om afval te verminderen. We moedigen ook recycling aan en zorgen ervoor dat onze verpakkingen recyclebaar zijn.

Zijn de Pro Bio Products veilig voor mijn gezin en huisdieren?

Ja, onze schoonmaakmiddelen zijn veilig voor gebruik in een huiselijke omgeving en rondom huisdieren. Ze zijn vrij van schadelijke chemicaliën zoals chloorbleekmiddel, ammoniak en fosfaten. We raden echter altijd aan om de instructies op de verpakking te volgen en voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals het buiten bereik van kinderen houden en vermijden van direct contact met de ogen of het inslikken van het product.

Wat is probiotica?

Dit zijn goede bacteriën die een gunstig effect hebben op de gezondheid van mens en dier. Deze natuurlijke organismen komen overal in de natuur voor; ook in en op ons lichaam. Met Pro Bio Products© worden deze probiotica versterkt in onze omgeving en op ons lichaam. Dit zorgt voor een goede microflora die onze gezondheid helpt beschermen.

Wat is prebiotica?

Goede korte keten suikers die vooral gebruikt worden door goede bacteriën, waaronder de probiotica in de Pro Bio Products©. Deze goede suikers stimuleren de ontwikkeling van een stabiel, divers en vooral gezond microbioom op ons lichaam en onze directe omgeving.

Moet ik verzendkosten betalen?

Verzenden is gratis vanaf €70. Onder dit bedrag betaal je €6.95 verzendkosten.