Prof.dr. Luc Vanden Bossche
beveelt Pro Bio Products aan.

Pro Bio Products - het logo van RSCA Anderlecht

Synbio technologie voor sportclubs

Ik, Prof.dr. Luc Vanden Bossche, hoofd van de afdeling Fysische Geneeskunde van het Universitair Ziekenhuis Gent, en tevens clubarts bij RSCA Anderlecht en voorheen KAA Gent, twee boerenkampioenen van de Belgische eredivisie.

Om de veiligheid en hygiëne van de spelers en staf van het team te optimaliseren, heb ik de synbiotische producten van Pro Bio Products grondig geëvalueerd en vastgesteld dat ze zeer effectief en veilig zijn. Het Synbio Shield programma zorgt voor een permanente beschermings- en reinigende werking door middel van een combinatie van producten voor reinigen, handhygiëne en foggen.
Ik implementeer de producten bij KAA Gent al enkele jaren in de trainingsfaciliteiten en het voetbalstadion Ghelamco Arena. Ook bij RSCA Anderlecht worden de producten momenteel geïntroduceerd.

Naar mijn persoonlijke mening en ervaring is de Synbio Shield-technologie van Pro Bio Products in staat om op een duurzame en veilige manier een verbeterde bescherming en hygiëne te bieden aan sportteams en het voltallige personeel. Het verminderde risico op infecties na de implementatie van de Synbio Shield-technologie zal helpen de gezondheid van het team, het personeel en de supporters te maximaliseren. En dit zal op zijn beurt het ware kapitaal van elke sportclub beschermen: het zijn de mensen!