Nieuw in onze webshop: probiotische dierverzorging!

Had jij het al ontdekt in onze webshop? Sinds kort vind je er immers ook producten voor dierverzorging terug! Dit productgamma, dat momenteel bestaat uit de Hygien Pet Spray en Hygien Pet Shampoo, biedt de beste zorg voor jouw huisdier.

Met de Hygien Pet Spray zorg je voor een gezondere omgeving voor jouw huisdier en jezelf. De spray werkt op basis van probiotica en biedt vele voordelen. De spray vermindert allergenen, wat ideaal is voor mensen en dieren met allergieën, omdat de probiotica helpen allergenen af te breken en te neutraliseren. Daarnaast ondersteunt het een gezonde microflora door de balans van micro-organismen op de huid en in de vacht te herstellen en te behouden.

Dit draagt bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht. Bovendien is de Hygien Pet Spray 100% natuurlijk en milieuvriendelijk, wat betekent dat het geen schadelijke chemicaliën bevat en volledig biologisch afbreekbaar is. Hierdoor is het een duurzame keuze voor zowel je huisdier als het milieu.

De kracht van Hygien Pet Shampoo voor een gezonde vacht
Een schone en gezonde vacht is essentieel voor het welzijn van je huisdier. De Hygien Pet Shampoo is speciaal ontwikkeld om de vacht en huid van je huisdier op een natuurlijke manier te reinigen.

Onze probiotische shampoo bevat levende probiotica die effectief vuil, allergenen en schadelijke micro-organismen verwijderen. Dit zorgt voor een zuivere, geurvrije vacht en maakt het een ideale keuze voor huisdieren met een gevoelige huid. Na gebruik van de shampoo blijft de vacht van je huisdier fris en vrij van ongewenste geuren, dankzij de probiotische werking die nare geurtjes neutraliseert. Bovendien is de shampoo volledig natuurlijk en 100% veilig voor zowel mens als dier. Er zijn geen agressieve chemicaliën toegevoegd, waardoor het product een milde, maar effectieve reiniging biedt die de huid en vacht gezond houdt.

Onze Hygien Pet Shampoo is perfect voor honden en andere huisdieren die gevoelig zijn voor huidproblemen of allergieën. Met regelmatige verzorging bevorder je niet alleen de gezondheid van je dier, maar ook de frisheid van je huis.