Duurzaam reinigen bij Lommel SK

Verschenen op – 28/05/2021
Tags:
Pro Bio Products - Duurzaam reinigen bij Lommel SK

De City Football Group heeft de goedkeuring gegeven aan de spelers, technische en medische staf om het Souvereinstadion weer te gebruiken. Deze beslissing werd genomen na vaststelling van een daling in de positieve coronatesten en uitvoering van een grondige schoonmaakbeurt met ontsmetting door Qcleaners.

Schoonmaak met Synbio® producten

Dringende opdracht Lommel SK!

De teams van Qcleaners werden in snel tempo gemobiliseerd en georganiseerd om alle ruimtes van de technische en medische staf, de persruimte, kantoren , kleedkamers en alle aanpalende gebruiksruimtes grondig schoon te maken en nadien te ontsmetten. Met de benodigde poetsmaterialen werden alle oppervlakken handmatig gereinigd met Synbio® producten, waarna een synbiotische luchtverneveling werd uitgevoerd. Deze veilige en duurzame luchtbehandeling werd uitgevoerd met een elektrische sprayer, waarmee Synbio® Air Guard werd verneveld.

Deze zeer fijne synbiotische mist verdeeld zich direct door de lucht in de ruimte. Hierdoor wordt een laag van pre- en probiotica in contact gebracht met alle raakvlakken en een extra laag op de gereinigde oppervlakken. De werking van het product is gebaseerd op de combinatie van oppervlakte actieve stoffen en probiotica die lange tijd enzymen produceren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Algemene voorwaarden – Privacy – Cookies – © 2020-2021 Centur bv