Hoe werkt Pro Bio Products?

Ben je begaan met het welzijn van je naasten en de omgeving? Dan zijn de Pro Bio products perfect voor jou. Onze producten zijn zowel goed voor mens en dier als voor het milieu. Door het gebruik van micro-organismen in plaats van schadelijke chemicaliën, beperken we de impact op het milieu en minimaliseren we het risico op schade aan dieren.

Bij Pro Bio Products streven we naar het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Probiotica bij Pro Bio Products

Dit zijn goede bacteriën die een gunstig effect hebben op de gezondheid van mens en dier. Deze natuurlijke organismen komen overal in de natuur voor; ook in en op ons lichaam. Via Pro Bio Products worden deze probiotica versterkt in onze omgeving en op ons lichaam. Dit zorgt voor een goede microflora die onze gezondheid helpt beschermen.

Pro Bio Products - probiotica
Pro Bio Products - prebiotica

Prebiotica bij Pro Bio Products

Goede korte keten suikers die vooral gebruikt worden door goede bacteriën, waaronder de probiotica in de Pro Bio producten. Deze goede suikers stimuleren de ontwikkeling van een stabiel, divers en vooral gezond microbioom op ons lichaam en onze directe omgeving.

Microbioom

De Pro Bio producten voor een gezond en stabiel microbioom op alle oppervlakken waar het via producten wordt toegepast. Een goed microbioom is van groot belang in de algemene gezondheid en helpt mee om het risico op infecties en allergieën te verlagen.