Waarom de Pro Bio Products de beste keuze zijn voor jouw gezondheid.

Pro Bio Products - Waarom de Synbio-producten de beste keuze zijn voor jouw gezondheid

Onlangs publiceerde het Charité ziekenhuis in Berlijn een studie over Pro Bio Products schoonmaakmiddelen. Die studie bewees dat deze schoonmaakproducten de beste keuze zijn voor jouw gezondheid. Wil jij weten waarom? Ontdek het in deze blog!

Zowel rondom als in ons lichaam leeft er een microbioom. Dat microbioom is een geheel van allerlei soorten virussen, schimmels en bacteriën. Het is belangrijk dat dat microbioom gezond blijft, zodat we zelf ook gezond blijven. Sommige schoonmaakproducten zorgen ervoor dat er te veel goede bacteriën afgebroken worden, waardoor de balans van het microbioom verstoord geraakt.

We willen vaak té goed schoonmaken, maar eigenlijk heeft dit nadelige effecten voor onze gezondheid. Er kunnen dan ‘superbugs’ ontstaan; slechte bacteriën die resistent worden tegen schoonmaakproducten bij overmatig gebruik van die producten. Dat is natuurlijk niet gezond. Die superbugs vormen een enorm probleem in ziekenhuizen.

De studie van het Berlijnse ziekenhuis bewijst dat Pro Bio Products schoonmaakmiddelen daarom een betere keuze zijn. Met een synbiotische reiniging kan je er zeker van zijn dat de slechte bacteriën geen superbugs worden. De producten van Synbio verminderen de kans op superbugs met maar liefst 99,9%. De kans op infecties in een ziekenhuis wordt dus minder groot, wat ook de kosten om die infecties te bestrijden terugdringt.

Synbio speelt met duurzame technologie in op de toenemende belangstelling voor gezondheid, hygiëne en veiligheid. De unieke combinatie van pro- en prebiotica zorgt ervoor dat het microbioom goed in balans blijft én verbetert. De effectiviteit van synbiotische producten werd al meermaals bewezen in seminars.

Deze argumenten tonen aan waarom Synbio de beste keuze is voor jouw gezondheid. Werk jij ook mee aan een gezondere leefomgeving?